1- چربی کتو : ماست پرچرب
ماست یک محصول لبنی تخمیر شده است که هزاران سال است که توسط بشر شناخته شده و دوست داشته شده است.
ماست نیز به طرز چشمگیری مغذی است. سرشار از پروتئین و چربی، کربوهیدرات کم و کاملاً سازگار با کتو است (فقط مطمئن شوید که انواع پرچرب و بدون قند را دریافت می کنید).
تغذیه با ماست کامل
مانند سایر محصولات لبنی، ماست سرشار از چربی های اشباع شده سالم، کلسیم و انواع ویتامین های محلول در چربی است. ماست همچنین منبع بسیار خوبی از پروبیوتیک های دوستدار روده است.
فواید ماست پر چرب
علاوه بر فوایدی که برای سلامت روده شما دارد، مطالعات نشان می دهد که ماست ممکن است سیستم ایمنی بدن شما را تقویت کند، برای قلب شما مفید باشد و خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش دهد. و در مصرف چربی کوتاهی نکنید – مطالعات همچنین نشان می دهد که ماست پرچرب برای کاهش وزن بهتر از انواع کم چرب است.
2- چربی کتو :روغن نارگیل
روغن نارگیل با چربی کتو
روغن نارگیل در سالهای اخیر وارد صحنه رژیم غذایی شده است و تحقیقات از شهرت آن به عنوان یک ابر غذای واقعی حمایت کرده است.
اما حتی قبل از تایید آن توسط علم مدرن، روغن نارگیل از قدیم الایام یکی از مواد اصلی برای جمعیت های سنتی بوده است.
در سال 1981، محققان ساکنان جزیره توکلائو را که بیش از 60 درصد کالری خود را از نارگیل دریافت می کردند، مورد مطالعه قرار دادند. آنها دریافتند که ساکنان جزیره از سلامتی بسیار خوبی برخوردار بودند و موارد بسیار کمی از بیماری قلبی داشتند.
مطالعه دیگری که در مورد سلامت نارگیل خوردن کیتاوان مردم پاپوآ گینه نو انجام شد نشان داد که آنها تقریباً هیچ موردی از سکته مغزی یا بیماری قلبی ندارند.
راز مزایای سلامتی روغن نارگیل ممکن است فراوانی آن از نوعی چربی اشباع شده به نام تری گلیسیرید با زنجیره متوسط (MCTs) باشد. MCT ها 54 درصد چربی موجود در روغن نارگیل را تشکیل می دهند.
فواید روغن نارگیل برای سلامتی
روغن نارگیل دارای فواید سلامتی متعددی است که از نظر بالینی مورد مطالعه قرار گرفته است که همگی به ترکیب اسیدهای چرب ویژه آن اشاره دارد.
اسید لوریک که 50 درصد از اسیدهای چرب روغن نارگیل را تشکیل می دهد، هنگام هضم، ترکیبی به نام مونولورین را تشکیل می دهد. نشان داده شده است که هم اسید لوریک به تنهایی و هم مونولورین پاتوژن های مضر از جمله باکتری ها، قارچ ها و ویروس ها را از بین می برند.
نشان داده شده است که MCTs موجود در روغن نارگیل باعث افزایش چربی سوزی می شود.
همچنین مشخص شده است که MCTها از عملکرد مغز افراد مبتلا به انواع خفیفتر بیماری آلزایمر پشتیبانی میکنند، احتمالاً به دلیل تجزیه آنها به کتون.
و هنگامی که صحبت از بهبود ترکیب بدن (خلاص شدن از شر چربی) به میان می آید، MCT ها عالی هستند، به خصوص در مورد کاهش چربی های سرسخت شکم.
MCT ها به ویژه از رژیم کتو حمایت می کنند زیرا تمایل دارند مستقیماً به کبد منتقل شوند و در آنجا به کتون تبدیل شوند.بیشتر بدانید
3- چربی کتو : آووکادو
آووکادو چربی کتو
آووکادو علاوه بر خوشمزه بودن، دوز سخاوتمندانه ای از ویتامین ها و مواد معدنی را نیز ارائه می کند. آنها منبع مناسبی از ویتامین E و C هستند.
فواید آووکادو برای سلامتی
مطالعات نشان میدهد که آووکادو میتواند از قلب شما حمایت کند، سطح قند خون را سالم نگه دارد و به شما کمک میکند تا پیر شوید.بهترین روش گیاهی تقویت قلب
آووکادو همچنین یک مزیت عملی دارد: آنها افزودنی عالی برای بسیاری از غذاهای کتو هستند. اگر هرگز گواکاموله را با ترد پنیر پارمزان امتحان نکرده اید، از دست داده اید!
1- چربی کتو : ماست پرچرب
ماست یک محصول لبنی تخمیر شده است که هزاران سال است که توسط بشر شناخته شده و دوست داشته شده است.
ماست نیز به طرز چشمگیری مغذی است. سرشار از پروتئین و چربی، کربوهیدرات کم و کاملاً سازگار با کتو است (فقط مطمئن شوید که انواع پرچرب و بدون قند را دریافت می کنید).
تغذیه با ماست کامل
مانند سایر محصولات لبنی، ماست سرشار از چربی های اشباع شده سالم، کلسیم و انواع ویتامین های محلول در چربی است. ماست همچنین منبع بسیار خوبی از پروبیوتیک های دوستدار روده است.
فواید ماست پر چرب
علاوه بر فوایدی که برای سلامت روده شما دارد، مطالعات نشان می دهد که ماست ممکن است سیستم ایمنی بدن شما را تقویت کند، برای قلب شما مفید باشد و خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش دهد. و در مصرف چربی کوتاهی نکنید – مطالعات همچنین نشان می دهد که ماست پرچرب برای کاهش وزن بهتر از انواع کم چرب است.
2- چربی کتو :روغن نارگیل
روغن نارگیل با چربی کتو
روغن نارگیل در سالهای اخیر وارد صحنه رژیم غذایی شده است و تحقیقات از شهرت آن به عنوان یک ابر غذای واقعی حمایت کرده است.
اما حتی قبل از تایید آن توسط علم مدرن، روغن نارگیل از قدیم الایام یکی از مواد اصلی برای جمعیت های سنتی بوده است.
در سال 1981، محققان ساکنان جزیره توکلائو را که بیش از 60 درصد کالری خود را از نارگیل دریافت می کردند، مورد مطالعه قرار دادند. آنها دریافتند که ساکنان جزیره از سلامتی بسیار خوبی برخوردار بودند و موارد بسیار کمی از بیماری قلبی داشتند.
مطالعه دیگری که در مورد سلامت نارگیل خوردن کیتاوان مردم پاپوآ گینه نو انجام شد نشان داد که آنها تقریباً هیچ موردی از سکته مغزی یا بیماری قلبی ندارند.
راز مزایای سلامتی روغن نارگیل ممکن است فراوانی آن از نوعی چربی اشباع شده به نام تری گلیسیرید با زنجیره متوسط (MCTs) باشد. MCT ها 54 درصد چربی موجود در روغن نارگیل را تشکیل می دهند.
فواید روغن نارگیل برای سلامتی
روغن نارگیل دارای فواید سلامتی متعددی است که از نظر بالینی مورد مطالعه قرار گرفته است که همگی به ترکیب اسیدهای چرب ویژه آن اشاره دارد.
اسید لوریک که 50 درصد از اسیدهای چرب روغن نارگیل را تشکیل می دهد، هنگام هضم، ترکیبی به نام مونولورین را تشکیل می دهد. نشان داده شده است که هم اسید لوریک به تنهایی و هم مونولورین پاتوژن های مضر از جمله باکتری ها، قارچ ها و ویروس ها را از بین می برند.
نشان داده شده است که MCTs موجود در روغن نارگیل باعث افزایش چربی سوزی می شود.
همچنین مشخص شده است که MCTها از عملکرد مغز افراد مبتلا به انواع خفیفتر بیماری آلزایمر پشتیبانی میکنند، احتمالاً به دلیل تجزیه آنها به کتون.
و هنگامی که صحبت از بهبود ترکیب بدن (خلاص شدن از شر چربی) به میان می آید، MCT ها عالی هستند، به خصوص در مورد کاهش چربی های سرسخت شکم.
MCT ها به ویژه از رژیم کتو حمایت می کنند زیرا تمایل دارند مستقیماً به کبد منتقل شوند و در آنجا به کتون تبدیل شوند.بیشتر بدانید
3- چربی کتو : آووکادو
آووکادو چربی کتو
آووکادو علاوه بر خوشمزه بودن، دوز سخاوتمندانه ای از ویتامین ها و مواد معدنی را نیز ارائه می کند. آنها منبع مناسبی از ویتامین E و C هستند.
فواید آووکادو برای سلامتی
مطالعات نشان میدهد که آووکادو میتواند از قلب شما حمایت کند، سطح قند خون را سالم نگه دارد و به شما کمک میکند تا پیر شوید.بهترین روش گیاهی تقویت قلب
آووکادو همچنین یک مزیت عملی دارد: آنها افزودنی عالی برای بسیاری از غذاهای کتو هستند. اگر هرگز گواکاموله را با ترد پنیر پارمزان امتحان نکرده اید، از دست داده اید!