loading...

آموزش آسان

بازدید : 27
شنبه 13 اسفند 1401 زمان : 9:25

- چای سیاه و سبز

می خواهید آن را تکان دهید؟ علاوه بر میوه ها، آجیل و سبزیجات با فیبر بالا، چای سیاه و سبز منبع مطمئن هر دو حاوی مقادیر زیادی پلی فنول هستند. چای سیاه با 102 میلی‌گرم پلی فنول در هر 100 میلی‌لیتر (میلی‌لیتر) و چای سبز دارای 89 میلی‌گرم است.

https://salemziba.com/herbal-benefits/top-black-tea-side-effects/

- شراب قرمز

بسیاری از افراد هر شب یک لیوان شراب قرمز برای آنتی اکسیدان ها می نوشند. تعداد بالای پلی فنول ها در شراب قرمز به این تعداد آنتی اکسیدان کمک می کند. شراب قرمز در مجموع ۱۰۱ میلی گرم پلی فنول در هر ۱۰۰ میلی لیتر دارد.

https://www.mdpi.com/journal/antioxidants

روس و شراب سفید، در حالی که چندان مفید نیستند، هنوز هم بخش مناسبی از پلی فنول ها را دارند که ۱۰۰ میلی لیتر از هر کدام حدود ۱۰ میلی گرم پلی فنول دارند.

خطرات و عوارض احتمالی

برخی از خطرات و عوارض مرتبط با پلی فنول ها وجود دارد. به نظر می رسد که اینها بیشتر با مصرف مکمل های پلی فنول مرتبط هستند. تحقیقات بیشتری برای ارزیابی خطر واقعی این عوارض مورد نیاز است که عبارتند از:

اثرات سرطان زا

سمیت ژنتیکی

مشکلات تیروئید

فعالیت استروژنی در ایزوفلاون ها

تداخلات با سایر داروهای تجویزی

خلاصه

پلی فنول ها ترکیبات گیاهی قدرتمندی هستند که بدن ما به آن ها نیاز دارد. آن ها دارای مزایای سلامتی متعددی هستند که ممکن است از بروز سرطان ها، بیماری های قلبی عروقی، پوکی استخوان و دیابت محافظت کنند.

https://www.aparat.com/result/%D9%BE%D9%84%DB%8C_%D9%81%D9%86%D9%88%D9%84

- چای سیاه و سبز

می خواهید آن را تکان دهید؟ علاوه بر میوه ها، آجیل و سبزیجات با فیبر بالا، چای سیاه و سبز منبع مطمئن هر دو حاوی مقادیر زیادی پلی فنول هستند. چای سیاه با 102 میلی‌گرم پلی فنول در هر 100 میلی‌لیتر (میلی‌لیتر) و چای سبز دارای 89 میلی‌گرم است.

https://salemziba.com/herbal-benefits/top-black-tea-side-effects/

- شراب قرمز

بسیاری از افراد هر شب یک لیوان شراب قرمز برای آنتی اکسیدان ها می نوشند. تعداد بالای پلی فنول ها در شراب قرمز به این تعداد آنتی اکسیدان کمک می کند. شراب قرمز در مجموع ۱۰۱ میلی گرم پلی فنول در هر ۱۰۰ میلی لیتر دارد.

https://www.mdpi.com/journal/antioxidants

روس و شراب سفید، در حالی که چندان مفید نیستند، هنوز هم بخش مناسبی از پلی فنول ها را دارند که ۱۰۰ میلی لیتر از هر کدام حدود ۱۰ میلی گرم پلی فنول دارند.

خطرات و عوارض احتمالی

برخی از خطرات و عوارض مرتبط با پلی فنول ها وجود دارد. به نظر می رسد که اینها بیشتر با مصرف مکمل های پلی فنول مرتبط هستند. تحقیقات بیشتری برای ارزیابی خطر واقعی این عوارض مورد نیاز است که عبارتند از:

اثرات سرطان زا

سمیت ژنتیکی

مشکلات تیروئید

فعالیت استروژنی در ایزوفلاون ها

تداخلات با سایر داروهای تجویزی

خلاصه

پلی فنول ها ترکیبات گیاهی قدرتمندی هستند که بدن ما به آن ها نیاز دارد. آن ها دارای مزایای سلامتی متعددی هستند که ممکن است از بروز سرطان ها، بیماری های قلبی عروقی، پوکی استخوان و دیابت محافظت کنند.

https://www.aparat.com/result/%D9%BE%D9%84%DB%8C_%D9%81%D9%86%D9%88%D9%84

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : -1

درباره ما
موضوعات
لینک دوستان
آمار سایت
  • کل مطالب : 7
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 5
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 23
  • بازدید ماه : 23
  • بازدید سال : 355
  • بازدید کلی : 719
  • <
    پیوندهای روزانه
    آرشیو
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    کدهای اختصاصی